HomeTingit platformMarktplaatsTingit voorOver onsContact

Tingit platform functionaliteiten

Programma's

De interventies, aanpak of methodiek waarmee je mensen helpt om stapjes te zetten, digitaliseer je in het Tingit-platform met een programma. Een programma is een aanéénrijging van verschillende publicaties inclusief eventuele notificaties, uitgezet in een tijdspad. Publicaties kunnen zaken zijn als oefeningen (van oefenen.nl, Stichting Lezen & Schrijven), vragenlijsten, tips, nieuws, activiteiten of vacatures.

Deelnemers kunnen individueel of in bulk, handmatig of automatisch aan een programma gekoppeld worden. Deelnemers hebben daardoor altijd zicht op de stappen die met hen in het proces doorlopen worden, en kunnen op basis van elke stap (digitaal) met hun coach interacteren. Zo heb je als deelnemer inzicht en overzicht, wordt je tussen de face-to-face afspraken door herinnerd om eigen vervolgstapjes te zetten en kun je vanaf de bank met je mobiel of achter de tablet/computer je coach van je vordering op de hoogte brengen of om hulp vragen.

Coaches hebben via de programma-tegel in het Tingit-platform inzicht in de programmastatus van hun deelnemers. Zij worden, net als de deelnemers, uitgenodigd om daar hun vervolgacties op aan te passen.

Aan programma’s kun je eenvoudig kenmerken koppelen, zodat de gebruikers de voor hen persoonlijk relevante programma’s aangeboden krijgen. Via de rapporten is het inzichtelijk welk programma bij wie effect sorteert en bij wie er andere actie / interventies nodig zijn.

Bekijk alle functionaliteiten
© copyright 2020 · Tingit
E-mail onsPrivacy statement