HomeTingit platformMarktplaatsTingit voorOver onsContact

Tingit platform functionaliteiten

Tips

Vaak hebben mensen in kwetsbare posities hun hoofd vol. Hoe prettig is het dan als je de tips die je tijdens het contact met de coach krijgt, op de app nog eens kunt nalezen? En dat je tips krijgt die voor jouw situatie op dat moment in de tijd relevant zijn.

Tips zijn een eenvoudige vorm van publicaties binnen het Tingit-platform, waarmee je gericht een doelgroep een korte tip kunt geven. Zo gebruikt Stadsring51 (schulddienstverlening) de tips voor deelnemers die in een stap van hun programma naar de rechtbank moeten gaan. Alleen die gebruikers krijgen dan een dag van te voren een tip met notificatie via de app aangeboden. De tip bestaat uit een filmpje waarin uitgelegd wordt hoe zo’n proces bij de rechtbank gaat.

SW-organisatie Laborijn gebruikt de tips om medewerkers te informeren over fysieke werkhouding, of de afspraken over het schrijven van uren. Of juist heel gericht, om alleen SW-medewerkers met kinderen te informeren over een gemeentelijke regeling voor mensen met lage inkomens en kinderen.

Bekijk alle functionaliteiten
© copyright 2020 · Tingit
E-mail onsPrivacy statement