HomeTingit platformMarktplaatsTingit voorOver onsContact

Tingit platform functionaliteiten

Veilige infrastructuur

Het Tingit-platform is gebouwd en wordt beheerd door 42 b.v., een maatwerk-softwarebouwer uit Zoetermeer met jarenlange ervaring in uitdagende oplossingen. In 2019 is 42, na een intensief audit-traject van drie jaar ISO27001:2013 gecertificeerd.

Het Tingit-platform is een SaaS-oplossing die in de cloud draait. Voor elke organisatie wordt het platform gehost op een aparte server (multi-tenant) in Nederland, bij CloudVPS. Ook CloudVPS voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Elke Tingit-installatie is een gesloten omgeving, waar enkel geautoriseerde gebruikers toegang toe krijgen. Binnen

AVG by design: Tingit is gebaseerd op marketing automation-technieken uit de retailsector. Zonder duidelijke informatie en toestemming vooraf, inzicht voor de eindgebruikers in de eigen profieldata én de mogelijkheid om die data te updaten, zou het platform geen bestaansrecht hebben.

Open-datastructuur: we geloven in een wereld waarin iedere organisatie meerwaarde biedt op een stukje van de oplossing voor de mens als geheel. Zeker op soms complexe casusuïstiek als die in het sociaal domein. Wij staan open voor het leggen van data-koppelingen tussen Tingit en andere applicaties, waarvoor wij een REST-api ter beschikking hebben. Import en export van data gaat in ieder geval tot aan de service-bus van de organisatie. Intensievere, actieve koppelingen direct met andere applicaties zijn ook mogelijk en staan wij zeker open voor. Zolang de eindgebruiker en de organisatie er maar bij gebaat zijn, en zij zich nog beter kunnen richten op (het stimuleren en bevorderen van) zelfredzaamheid en participatie.

Commonground ready: de commonground standaard ontwikkeling is nog in volle gang, maar lijkt overheden en (semi)publieke instelling de juiste grip te geven als het gaat om keuzes in IT-applicaties, netwerk en data. Wij volgen de ontwikkeling en durven, mede op basis van bovenstaande punten, wel te beweren dat wij ‘Commonground ready’ zijn.

Bekijk alle functionaliteiten
© copyright 2020 · Tingit
E-mail onsPrivacy statement